Vi vil gjerne ha deg som medlem hos oss! Fyll ut innmeldingsskjemaet nedenfor, så er du medlem. Når du har meldt deg inn, får du velkomstinformasjon og betalingsgiro på e-post. Om du ikke har e-post, sender vi deg dette i posten. Pga. koronasituasjonen kan det dessverre ta litt tid før du får det tilsendt.

Alle som vil, kan være medlem i Norges Handikapforbund, våre landsforeninger og Norges Handikapforbunds Ungdom.

Vi vil ta godt vare på medlemmene våre, og kan tilby alt fra et engasjerende fellesskap, nyttig informasjonsmateriell, støtte og veiledning til kommersielle medlemstilbud. Som medlem kan du delta aktivt til å påvirke samfunnsforholdene for funksjonshemmede eller bruke dine egne erfaringer til å hjelpe andre.

Landsforeningene er en del av og har sin organisasjonstilhørighet i Norges Handikapforbund, og har tilbud til deg som har en spesifikk diagnose eller livssituasjon. Medlemmene kan benytte alle NHFs medlemstilbud.

Priser for medlemskap:

  • Hovedmedlem: kr 350,- *
  • Husstandsmedlem: kr 175,- *
  • Juniormedlem (0-15 år): kr 75,-
  • Sidemedlem (gjelder tilleggsmedlemskap i mer enn et lokallag/landsforening): kr 40,-
  • Studenter får 50 % moderasjon på hoved- og husstandsmedlemskap

*50% rabatt første medlemsår for innmelding etter 1. juli.

Medlemmer som er under 30 år kan også bli medlem i vår ungdomsorganisasjon NHFU, uten at det koster noe ekstra.

Innmeldingsskjema

Obligatoriske felter er merket med “*”

Vi følger personopplysningsloven. Alle opplysninger vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Klikk her for å lese mer om personvern i NHF