Valg 2019 plakat "Ikke stem inn de som tenger andre ute"

I september er det kommunevalg, og vi skal stemme på hvem som skal styre kommunen vi bor i, de neste fire årene. Valget har helt konkrete resultater i form av hvem som får bestemme retning, prioriteringer og hvilke grep som skal gjøres framover. Valgkampen er også er en god og viktig anledning til å få politikerne i tale og fortelle dem hva som er det aller viktigste å gjøre nå.

Vi inviterer deg til å bli med på årets valgkamparbeid. Vi vil sette opp politisk verksted, invitere til debatter og dueller, sette preg på Arendalsuka og mye mer. Vi håper at du, på din side, vil være med på å få politikerne i tale og gjøre saken vår synlig.

Norges Handikapforbund er partipolitisk uavhengig og verdsetter det meningsmangfoldet vi har i Norge. Hvem som skal få din stemme den 11. september, er opp til deg å vurdere. Men uansett hvor du står politisk, håper vi at du vil benytte valgkampen og valget til å bidra til at saken vår får politikernes oppmerksomhet.

Bli med på å påvirke! Fortell politikere hva som er aller viktigst å prioritere nå. Bruk stemmen din 11. september. Og husk:

IKKE STEM PÅ DE SOM STENGER ANDRE UTE!

Følg oss på Arendalsuka

Den 14.-18. august er vi med på Arendalsuka for å prege den med likestillingspolitikk. Arendalsuka kalles gjerne Norges største demokratiske møteplass og er en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Folk fra hele landet deltar.  Vi skal selvfølgelig være til stede å vise viktigheten av god funkispolitikk både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Se nettsiden til Arendalsuka (ekstern lenke, åpnes i ny fane).

Verktøykassa vår

På denne siden vil vi samle en rekke ressurser til valgkamparbeidet. Her er noe av det vi kan by på. Vi fyller på med mer informasjon om sakene og aktivitetene, og en analyse av partiprogrammene ganske snart.

Politikken

Hva du kan gjøre

Politikere i NHF