Vi er alle inne i en krevende tid med smitte, restriksjoner på aktiviteter og stengte møteplasser. Vi ønsker derfor å skape en digital møteplass der du kan innhente inspirasjon og få motivasjon i en annerledes hverdag.

Norges Handikapforbund inviterer alle foresatte og andre som har barn i sin omgangskrets til gratis foredrag med psykolog Monica Haugen onsdag 17. februar kl. 20.00.

Blå bakgrunn og bilde av Monica med teksten "Digitalt foredrag med psykolog Monica Haugen: Hvordan snakke med barn om pandemien? Onsdag 17. februar klokka 20.00"

Når det skjer mye rundt oss er det ekstra viktig å kunne trykke på «pauseknappen» for å finne rom til de gode opplevelsene. Også barn kan kjenne på følelsene av stress. Barna hører masse om virus og er opptatt av å finne forklaringer på hva som skjer. Som voksne skal vi trygge våre barn, men hvordan ivaretar vi barnas behov når vi selv kjenner på uro og engstelse? I dette webinaret skal Monica Haugen løfte frem hvordan vi kan få de fine opplevelsene og den gode samtalen mellom voksne og barn.

Blå bakgrunn med teksten "onsdag 17. februar kl. 20.00 til 20.45. Sted, digitalt. Pris, gratis.

Praktisk informasjon:

Foredraget er digitalt og vil bli avholdt på Zoom, her: https://zoom.us/j/98400249251

Du kommer inn til foredraget via nettleseren din, og det trengs ingen nedlastning av programmet i forkant. Foredraget er gratis, og du trenger ikke å melde deg på.

Velkommen!