Skolebarn i Zambia sitter ute med skoleransler ved siden av seg
Foto: NHF internasjonal avdeling

Er du opptatt av funksjonshemmedes rettigheter fra et internasjonalt perspektiv? Har du lyst til å bidra til at funksjonshemmedes globale rettighetsbevegelse blir skikkelig finansiert? Søk vår faste stilling som bistandsrådgiver innen 12. mai!

Norges Handikapforbund (NHF) arbeider med søsterorganisasjoner og myndigheter i flere land for å bidra til den globale bevegelsen for rettigheter for alle og for å styrke rettighetene til mennesker med funksjonsnedsettelser. NHF arbeider i dag i Zambia, Uganda og på Zanzibar, så vel som i Somalia.For å møte fremtiden og benytte oss av mulighetene som er tilgjengelig, er vi nå på søken etter en person for å fylle en helt ny stilling hos NHF. Vi ønsker oss en rådgiver som skal utforske og utnytte finansieringsmuligheter for det det internasjonale arbeidet. Dette er en 100% fast stilling ved vårt kontor i Oslo. Du vil få være med å bygge opp et nytt felt for NHF, sørge for økonomisk bærekraft i organisasjonen og drive opplæring av både ansatte i Oslo, så vel som på landkontorene våre. Vi ønsker å høre fra deg som syns disse arbeidsoppgavene virker spennende:

Arbeidsoppgaver:

  • Lede arbeidet med å utvikle vårt strategisk partnerskap og ressursmobiliserings strategi for det internasjonale arbeidet til NHF med særlig fokus på våre landkontor i Uganda, Zambia og på Zanzibar.
  • Lede arbeidet med utrulling og operasjonaliseringen av strategien
  • Igangsette søknadsskriving og gi opplæring/støtte til landkontorene og hovedkontoret på det samme, inkludert støtte til pågående søknadsprosesser.
  • Kontinuerlig identifisere nye finansieringsmuligheter og utvikle konseptnotater og forslag i samarbeid med NHF rådgivere, økonomi og leder.
  • Bygge og vedlikeholde relasjoner med givere
  • Opplæring og kapasitetsbygging av NHF sine partnere om finansieringsmuligheter og søknadsskriving.
  • Kvalitetssikre og produsere, etter behov, giver- og interne rapporter (narrative og økonomiske) og andre programdokumenter

Noe reisevirksomhet må regnes med til våre landkontor.

Ønsket oppstart så raskt som mulig.

Kontoret vårt er universelt utformet, og vi ønsker å tilrettelegge for den rette kandidaten. Vi jobber aktivt for å få en bedre kjønnsbalanse og oppfordrer menn til å søke.

Finn ut mer

Se fullstendig utlysningstekst og søk stillingen på finn.no (ekstern lenke, åpnes i ny fane).