Kontoret tar sommerferie fra og med fredag 12. juli. Vi er tilbake 12. august. Vi skal delta på Arendalsuka fra og med 12. august til 16. august. Vi står på stand sammen med Safo, NFU og LFS. Ønsker dere alle en fin sommer!
Sommeren 2024 er det flere avvik i kollektivtransporten i Oslo. Her er en oversikt over noen av de store avvikene, du finner også mer info på Ruters nettsider. Det er lurt å følge med i reiseplanleggeren,  og det kan også være lurt å beregne litt ekstra tid på noen strekninger.  

Helga 29. og 30.juni

29.juni stenges …
Fra 19.-29.juni er det Oslo Pride, og Landsforeningen for Skeive Funkiser har en rekke arrangementer disse dagene. I tillegg inviterer Skeive Funkiser og Norges Handikapforbund til å gå med funkisflåten i paraden lørdag 29.juni. Mer info om arrangementene finner du her.
Landsforeningen for Skeive Funkisers arrangementer:
23. juni kl 16: Oslo …
I forrige uke gikk fristen for høringen om CRPD inn i norsk lov ut. Vi er glade for at det har kommet inn mange høringssvar, og for at flertallet støtter det som er vårt syn: FNs konvensjon om rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne må bli del av …
Bli med Norges Handikapforbund, Norges Handikapforbund Ungdom og Stopp hatprat-kampanjen i Stolthetsparaden!
Vi går under parolen "Vår tid er nå!", paraden går kl 13.
Program på Universitetsplassen klokken 12:00-13:00:
12:00-12:30 – Mingling, og salg av t-skjorter og merch.
Fortellinger fra skeive arbeidsledere som leder egen BPA ordning Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjektet    Forespørsel om å bli interjuvet i doktorgradsprosjektet «Brukerstyrt personlig assistanse og seksualitet – mulighetsskaper eller brems?». Temaet for doktorgradsprosjektet er BPA og seksualitet. Prosjektet utforsker hvordan arbeidsledere og assistenter forholder seg til temaene seksualitet, seksuell …
NHF Oslo inviterer til møte i serien "Oslo funker" på Sagene Samfunnshus, hvor vi skal snakke om tilgjengelighet og bevegelsesfrihet i byen vår!
Program
Byråd for miljø og samferdsel, Marit Vea (V), kommer for å fortelle om det nye byrådets ambisjoner for tilgjengelig kollektivtransport i Oslo.
Ola Harald …
11. juni (kl. 18.00-19.00) har vi et nytt dialogmøte hvor regionstyret møter lokallag, landsforeningslag og medlemmer. Sammen skal vi finne ut hvordan vi kan bruke NHF sine strukturer og humankapital til å skape felles møteplasser som gir kraft til aktivitet og i påvirkningsarbeidet?

Program:

18.00: presentasjon 18.10: Innledning - hvem som gjør hva i NHF, og hvilket ansvar …