Vi er logoene til Landsforeningen for Ryggmargskadde-LARS, Medvind Assistanse og NHF Oslo. Vi ser bilder av smilende mennesker som representerer organisasjonene.
Bli med på arrangement på Nordstrand 4.mai!

De neste ukene er det flere arrangementer man kan bli med på:

1.mai-toget
Bli med i toget med NHF Oslo og NHFU! Vi møtes på Youngstorget kl. 11.45 med taler, sang og musikk! 1. mai-toget går fra torget kl. 12.50. Vi er pulje 1B som møtes utenfor Seven Eleven i Pløens gate. Du kan lese mer om arrangementet og årets paroler på vår Facebook-side.

Idrettsdag med foredrag på Nordstrand, 4.mai: 
Medvind Assistanse, Landsforeningen for ryggmargsskadde – LARS og NHF Oslo inviterer til idrettsdag med foredrag i Nordstrand idrettshall. Medvind Assistanses praksisdeltager, Volodymyr Arabadzhy, deler av egne erfaringer som funksjonshemmet flyktning i Norge. Han vil blant annet fortelle om idretten som en viktig arena for integrering. Det vil være mulig å teste ut rullestolhåndball, rullestolbasket og el-innebandy, og det er mulig å låne en assistent. Du kan lese hele programmet og melde deg på her.

Frokostseminar om inkludering, 7.mai:  
NHF Oslos datterselskap Ekskurs og designbyrået Designit inviterer til frokostseminar om inkludering i anledning “European Independent Living Day”. Seminaret retter seg spesielt mot ansatte i både store og små organisasjoner som ønsker å utvide markedet og gjøre tjenestene, produktene og organisasjonen sin mer inkluderende for alle, men det er også mulig for andre interesserte å melde seg på:
Våkne opp til inkludering! – May 7, 2024 | Checkin