Bjarne Kristoffersen på kontoret

1. mars tiltrådte Bjarne Kristoffersen som generalsekretær i Norges Handikapforbund.

– NHF har et samfunnsoppdrag som ingen kan overse: vi skal ha full likestilling, og vi gir oss aldri før vi er der. Jeg er veldig takknemlig for å få være med på laget i en av Norges viktigste organisasjoner, og har gledet meg voldsomt til å komme i gang med arbeidet, sier generalsekretær Bjarne Kristoffersen på sin første arbeidsdag, og legger til:

– NHF er en sterk organisasjon, med stor kompetanse og troverdighet. Min jobb er å forsterke arbeidet med det jeg kan, og å bruke NHF sine ressurser på den måten som gir aller best effekt for saken vår.

Bjarne Kristoffersen kommer fra stillingen som SVs sekretariatsleder på Stortinget, hvor han tidligere har vært politisk rådgiver, blant annet for Karin Andersen.

Han har også bakgrunn som rådgiver og assisterende generalsekretær i Unge Funksjonshemmede, styreleder og daglig leder i PRESS – Redd Barna Ungdom og leder for Operasjon Dagsverk.

– Likestilling og rettferdighet har alltid vært grunnlaget for mitt engasjement for samfunnet, det å få komme til NHF nå føles som å komme hjem. Nå gleder jeg meg til å få møtt ansatte, tillitsvalgte og medlemmer, avslutter Bjarne Kristoffersen.

– Vi ser frem til å få Bjarne Kristoffersen med på laget. Han har et engasjement og en kompetanse som NHF trenger for å oppnå målene våre, sier forbundsleder Tove Linnea Brandvik.