Forsidebanner "Råd og retningslinjer om koronasmitte"

Norge er rammet av en epidemi, og NHF har gått til offensive tiltak for å hindre smitte og spredning av koronaviruset.

I Norges Handikapforbund har vi flere i risikosonen for å utvikle alvorlig sykdom hvis de blir smittet av koronaviruset, og vi er opptatt av å være ekstra forsiktige. Vi følger helsemyndighetenes klare varsler og anbefalinger for å unngå smittespredning.

Alle våre kontorer er stengt og vi utfører arbeidet fra hjemmekontor. Det betyr ikke at vi har stengt – vi er fortsatt i aktivitet, men på andre måter enn før.

Sentralbordet vil ha åpen telefon fra kl. 10:00 til 13:00.

Myndighetene har nå forbudt større møter og arrangementer. Det betyr at også våre årsmøter, styremøter, kurs, samlinger og annet blir utsatt, avlyst eller gjennomføres på video, telefon eller e-post.

Norges Handikapforbund har nå vedtatt at alle organisasjonsledd har anledning til å utsette sine årsmøter eller velge ikke å avholde årsmøter i år. I NHFs lover § 4-1 står det at årsmøtene skal gjennomføres innen utgangen av mars for lokallagene og innen utgangen av juni for regioner og landsforeninger. Denne regelen er opphevet nå i 2020.

Ved NHF-relaterte spørsmål ta kontakt med generalsekretær Sunniva Ørstavik sunniva.orstavik@nhf.no eller leder HR og organisasjonsutvikling Anett Kleven anett.kleven@nhf.no

Følg med!

Disse retningslinjene gjelder til vi gir ny beskjed. Situasjonen endrer seg fortløpende, og vi oppdaterer informasjonen  på nettsidene våre ved behov.

Samleside med spørsmål og svar

Mange funksjonshemmede er urolige i disse koronatider. Vi har laget en egen samleside med relevant informasjon, basert på ofte stilte spørsmål.

Har du spørsmål som du ikke finner svar på her?

Send oss gjerne en melding, så skal vi undersøke om vi finner informasjon om det du lurer på.

Vi følger personopplysningsloven. Alle opplysninger vil bli lagret på en sikker måte, og vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende.
Klikk her for å lese mer om personvern i NHF