Utendørsportrett av Bjarne Kristoffersen
Foto: Hans Husum

Bjarne Kristoffersen er ansatt som ny generalsekretær i Norges Handikapforbund. Han kommer fra stillingen som sekretariatsleder i SVs stortingsgruppe.

41 år gamle Bjarne Kristoffersen tiltrer stillingen som NHFs generalsekretær 1. mars.

– Jeg ser frem til å samarbeide med Bjarne Kristoffersen, sier forbundsleder Tove Linnea Brandvik.

– Gjennom hele arbeidslivet har han hatt personalansvar og lederansvar. Han er en person med erfaring med å utvikle organisasjoner, skaffe midler til arbeidet og jobbe med medlemsvekst. I de prosessene har han videreført organisasjonens gjennomslagskraft og ivaretatt ansatte, fremhever hun.

Bjarne Kristoffersen har blant annet vært rådgiver og assisterende generalsekretær i Unge Funksjonshemmede, styreleder og daglig leder i PRESS – Redd Barna Ungdom og leder for Operasjon Dagsverk.

Nå er han SVs sekretariatsleder på Stortinget, hvor han tidligere har vært politisk rådgiver, blant annet for Karin Andersen.

– Sammen med Norges Handikapforbund får jeg muligheten til å være med på å kjempe for den helt selvfølgelige retten vi alle har til å leve likeverdige liv, i et rettferdig samfunn. Jeg er veldig glad og takknemlig for denne muligheten, sier Bjarne Kristoffersen

– Jeg ser veldig fram til å ta fatt på arbeidet for Norges Handikapforbund. Det er spennende å få lede administrasjonen i en så utrolig kompetent og ledende organisasjon som NHF, legger han til.

– Bjarne Kristoffersen er trygg og tydelig på Norges Handikapforbunds ideologiske plattform, sier forbundsleder Tove Linnea Brandvik.

Vi ønsker vår nye generalsekretær velkommen og ser frem til han begynner!