Her har vi samlet den viktigste informasjonen fra landsmøtet og alle saksdokumentene

Den første helgen i juni var NHF-organisasjonen samlet til landsmøte – vår viktigste demokratiske møteplass. Vi har behandlet viktige saker og gjennomført valg. Vi har feirer avgjørende gjennomslag, feiret at vi er 90 år og kickstartet årets valgkamp.

Program

Klikk her for å laste ned programmet

Landsmøtedokumentene

Delegater

Gjeldende delegatliste 5. juni

Innkomne forslag

Endelige vedtak kommer når protokollførerne har ferdigstilt arbeidet sitt.

Uttalelser fra landsmøtet

Tradisjonen tro har landsmøtet vedtatt flere uttalelser – tre politiske uttalelser og en hilsen til organisasjonsleddene. Uttalelsene kan du lese ved å følge lenkene nedenfor.

Valg

Landsmøtet 2021 har valgt nytt sentralstyre for perioden 2021 – 2023. Styret fikk med seg tre nye medlemmer, da Inger K. Svenning ble valgt inn som sentralstyremedlem, Sadia Jabeen Iqbal og Lena Iren Horie ble valgt inn som varamedlemmer til sentralstyret. Karl Haakon Sævold, Guri Anne Nesdal Egge, Henriette Nielsen og Barbro Holmstad var også på valg, men ble gjenvalgt. Magnhild Sørbotten ble gjenvalgt som nestleder.

Det nye styret består nå av:

Forbundsleder Tove Linnea Brandvik
Nestleder Magnhild Sørbotten

Medlemmer:
Guri Anne Nesdal Egge
Martine Eliasson
Karl Haakon Sævold
Inger K. Svenning
Stein Wilmann
Anders Nupen Hansen
Roger Amundsen
Ansattes representant: Jørgen Foss

Varamedlemmer:
Sadia Jabeen Iqbal 1. vara
Lena Iren Horie 2. vara
Henriette Nielsen 3. vara
Barbro Holmstad 4. vara
Varamedlem for ansattes representant: Ann-Karin Pettersen

Takk for god og viktig innsats til Kirsti Stenersen, Ida Dignes og Per Einar Honstad, som har gått ut av styret!

 

Brukerveiledning til digitalt landsmøtesystem

Klikk her for å se brukerveiledning til systemet.

Teknisk utstyr og tips

Vi anbefaler alle å bruke PC eller Mac (fremfor mobiltelefon). Maskinen må ha fungerende kamera og mikrofon og bruk gjerne head-set. Husk at selv om dere er noen som sitter sammen så er det påkrevet at hver delegat har sin egen maskin. Dette er avgjørende for å kunne få en fullverdig deltakelse og å avgi sin stemme.

Pass på at du deltar fra et sted som har god internettforbindelse. Bruk aller helst nettkabel, og sørg for å lukke andre programmer for å sikre best mulig forbindelse. Dette er særlig viktig hvis det er flere maskiner som er koblet til samme nettverk. Dersom dere bruker storskjerm med felles lyd, vil dette gi feedback/lydforstyrrelser dersom noen skal ta ordet. Det er derfor viktig at alle lydkilder rundt den som taler dempes fullstendig under innleggene. Husk at det vil være ca 20 sekunders forsinkelse i hele sendingen.

I den vedlagte brukerveiledningen finner du mer informasjon om valg av nettleser, utstyr og innføring i bruken av systemet, blant annet en beskrivelse av hvordan dere går fram for å be om ordet.

Innsending av forslag i møtet

Skriftlige innspill, benkeforslag og endringsforslag sendes på epost til nhf@nhf.no så tidlig det lar seg gjøre. Dersom det er skriftlige avklaringer under selve behandlingen, kan dette sendes dirigenter med spørsmålsfunksjonen over Chaten.

Redaksjonskomiteens innstillinger vil bli delt på denne nettsiden søndag før kl 9.00.

Votering

Du finner en beskrivelse av fremgangsmåten for votering i brukerveiledningen.

Dersom du har problemer med internett eller datamaskinen din under avstemningen, kan du sende din stemme på sms til 474 14 758 etterfulgt av delegatnummer og etternavn.

Eksempel: “JA  delegat 89 «Navnet ditt»”

Teknisk support

Hvis du trenger teknisk bistand underveis i landsmøtet, så kan du ringe eller sende sms til 948 27 874

Andre spørsmål

For generelle spørsmål kan du ringe eller sende sms til Anett Kleven på nummer 474 14 758

Sosial og digital

Etter programmet på lørdag åpner vi et møterom i zoom for alle som vi slå av en prat og treffe både kjente og nye «NHF-ansikter». Hvis du vil være med kan du logge inn på: https://zoom.us/j/6051123243