Vi ser en plakat hvor det står: Oslo funker: velkommen til en temakveld om bevegelsesfrihet i Oslo. Tid og sted: Sagene Samfunnshus, onsdag 5.juni, 18:30-19:30. Til venstre på plakaten ser vi en jente i rullestol på vei ombord i et tog.
NHF Oslo inviterer til møte i serien “Oslo funker” på Sagene Samfunnshus, hvor vi skal snakke om tilgjengelighet og bevegelsesfrihet i byen vår!
Program
Byråd for miljø og samferdsel, Marit Vea (V), kommer for å fortelle om det nye byrådets ambisjoner for tilgjengelig kollektivtransport i Oslo.
Ola Harald Svenning og Ingvild Grimstad fra vårt datterselskap Ekskurs kommer for å prate hvordan de jobber for å øke kunnskapen om universell utforming.
Seniorrådgiver for strategi og bærekraft i Ruter, Wenche Pedersen, skal holde et innlegg som blant annet handler om samarbeidet med Ekskurs og det å gå fra regelfokus til brukerfokus i arbeidet med tilgjengelighet.
Leder og nestleder i NHF Oslo, Karl Haakon Sævold og Sadia Jabeen Iqbal, skal snakke om NHF Oslos ønsker og ambisjoner med tanke på kollektivtrafikk og bevegelsesfrihet i hovedstaden.
Vi jobber fortsatt med de siste detaljene, programmet oppdateres!
Tid og sted
Vi møtes på Sagene Samfunnshus i Kristansandsgata 2, onsdag 5.juni, fra 18:30-19:30.
Vi håper du blir med på en lærerik og sosial kveld hvor du også kan bidra med dine egne opplevelser knyttet til temaet. Arrangementet er gratis og åpent for alle!
Velkommen!
Flere arrangementer i juni
Til slutt vil vi også minne om at vi går i Stolthetsparaden i Oslo 8.juni. Håper du vil være med! Se mer info her.