De aller fleste politikere følger med på kronikker og leserinnlegg i avisene for å ta pulsen på velgerne og følge med på hva som opptar oss. Det betyr at avisinnlegg er en god måte å nå fram til politikerne på.

Skriv gjerne ditt eget innlegg og fortell om den uretten du ser og opplever, og hva som må gjøres! Vi skal lage noen forslag til innlegg du kan bruke, men oppfordrer deg også til å skrive ditt eget. Hvis mange sender til sine lokalaviser, blir vi synlige i hele landet. Sammen er vi sterke!

Hvordan skrive et godt leserinnlegg

I juni arrangerte vi skrivekurs med fokus på å skrive leserinnlegg og kronikker. Kurset ble holdt av kommunikasjonsrådgiver Kristofer Stavseng, med god hjelp fra Ida Dignes. De har delt innleggene sine skriftlig med oss.

Hva gjør du med innlegget?

Finn en journalist i din lokalavis som du kan sende leserinnlegget til, unngå å sende til post@xxxx.no om mulig. Da er det større sjanse for å få leserinnlegget på trykk!

Husk å signere leserinnlegget med fullt navn, og legg gjerne ved et lite portrettbilde av deg selv. Det kan du enkelt ta med mobilen.