Unge mennesker smiler og ler

Lurer du på hvordan Norges Handikapforbund fremmer funksjonshemmedes rettigheter utenfor Norge? Nå har vi gjort det enklere for medlemmer, samarbeidspartnere og andre interesserte å lære mer om NHFs internasjonale arbeid.

Trykk her for å besøke våre nye sider.

På de oppdaterte sidene kan du lese om arbeidet vi gjør i Uganda, Zambia, Zanzibar, Malawi og Palestina. Du kan lese om hvordan vi jobber med menneskerettigheter og påvirkningsarbeid, inkluderende utdanning, spare- og lånegrupper, samt katastrofeforebygging.

I tillegg vil du kunne lese og laste ned kursmateriell vi har utviklet sammen med våre samarbeidspartnere, bli bedre kjent med NHFs internasjonale strategi, våre etiske retningslinjer og mer. Siden er tilgjengelig på både norsk og engelsk. Trykk her for å komme til den engelske siden.

40 år med internasjonalt solidaritetsarbeid

Siden 1981 har Norges Handikapforbund vært involvert i internasjonalt arbeid i solidaritet med funksjonshemmede i andre land. Sammen med Atlas-alliansen, funksjonshemmedes organisasjoner og myndigheter i samarbeidsland fremmer vi et samfunn for alle. Vi jobber for at funksjonshemmede får de samme mulighetene som andre til å leve i tråd med egne ønsker, evner og interesser. I tillegg hjelper vi andre aktører med å gjøre deres prosjekter tilgjengelige for funksjonshemmede.

Vi vil gjerne ha din tilbakemelding

Vi håper du finner siden interessant og nyttig. Se deg gjerne rundt på de nye sidene og send oss tilbakemeldinger, spørsmål eller innspill til forbedringer til nad@nhf.no.

Besøk våre nye sider her.